Generelt om konkurrencen

Deltagelse i Sydbank SommerCamp handler om at udvise glæde og dedikation til ridesporten.

Sydbank SommerCamp bliver afviklet den 24-26/8 2018 på Helgstrand Dressage i Vodskov, og du kan helt frem til 31/7 2018 nominere dig selv eller en anden, som du mener har fortjent en tur på ridelejren.

Hvordan deltager man?

Du kan nominere dig selv eller din kandidat i perioden 1/6 2018 kl. 12 til 31/7 2018 kl. 12. Dette gør du ved at uploade din video eller billede med tekst på sydbank-sommercamp.dk. Den nominerede person skal være i alderen 9-16 år på upload-tidspunktet. Hvis den nominerede person når at fylde 17 år, inden Sydbank SommerCamp holdes, kan vedkommende stadig deltage.

Du kan ikke købe dig med på ridelejren, men udelukkende vinde en plads. Personer, som vandt en plads på ridelejren i 2017, kan ikke vinde en plads på ridelejren i 2018. Personer, som deltog som ven eller veninde til en vinder på ridelejren 2017, kan godt vinde en plads på ridelejren i år.

Ridelejren stiller ikke heste til rådighed. Derfor skal vindere selv sørge for at have en hest med på Sydbank SommerCamp.

Hvordan findes vinderen?

OBS! Vær opmærksom på ændringer i udvælgelsen af deltagere i 2018!

Udvælgelsen af de 12 vindere af Sydbank SommerCamp foretages i år udelukkende på baggrund af juryens bedømmelser.

Altså vil det sige, at der i 2018 INGEN udvælgelse er på baggrund af stemmer.

Udvælgelsen foregår derimod på følgende måde: Blandt alle indsendte nomineringsvideoer og billeder bliver de 12 videoer/billeder, der lever bedst op til juryens kriterier, udvalgt og tildelt en plads på Sydbank SommerCamp sammen med en ven eller veninde. Juryen udvælger vinderne på baggrund af følgende tre kriterier:

  1. Historien
  2. Rytterens forhold til sin hest
  3. Sikkerhed omkring ridningen

Juryen lægger yderligere vægt på kriterier såsom kreativitet, personlighed samt de færdigheder, som du og din hest viser i den uploadede video/billede.

Juryen består af:

Vinderne bliver informeret enten telefonisk eller personligt senest fredag den 3/8 2018. Du skal være indstillet på, at vinderens navn kan blive offentliggjort på sydbank.dk og efterfølgende brugt i presse- og markedsføringsmaterialer.

Hvordan sletter du et upload?

Hvis du ønsker at slette din video, skal du blot følge anvisningerne, som fulgte med i din SMS, da du uploadede videoen.

Vilkår og betingelser

Video/billede-materialet, du producerer og lægger op, opbevares under sikre forhold og vil udelukkende ligge på konkurrencesiden. Materialet bliver slettet efter konkurrencens afslutning. Uploades materiale, der er krænkende, fjernes dette med det samme af Sydbank A/S.

Når du deltager i konkurrencen, giver du samtykke til, at vi registrerer dit navn og dine kontaktoplysninger. Alle oplysninger bliver behandlet fortroligt.

Du skal være 18 år for at uploade en nominering på hjemmesiden. Hvis du ikke er 18 år, skal du have dine forældre/værge til at give samtykke til, at du må deltage.

Personer ansat i Sydbank A/S og disses husstandsmedlemmer kan ikke deltage i konkurrencen. Du skal endvidere have oplyst korrekte kontaktoplysninger for at kunne vinde i konkurrencen.

Sydbank A/S forbeholder sig retten til ikke at udlevere den vundne præmie, hvis deltageren ikke opfylder de betingelser, som nævnes i konkurrencebetingelserne.

Sydbank A/S forbeholder sig retten til når som helst at indstille, ændre eller udsætte konkurrencen (inklusive præmier), hvis der er nogen grund til, at konkurrencen ikke kan gennemføres som beskrevet.

Sydbank A/S forbeholder sig retten til at tilpasse konkurrencebetingelserne løbende.

Husk, det er god skik at informere den person, du nominerer. Sydbank A/S kan ikke garantere at indholdet i konkurrencen er fejlfrit, men bestræber sig på, at alt indhold til enhver tid er opdateret og retvisende. I tilfælde af trykfejl eller fejl i forbindelse med præmieinformationer fraskriver Sydbank A/S sig alt ansvar.

Upload video
Understøttede formater: mp4, m4v, x-flv, flv, wmv, mpg, quicktime, webm, ogg, avi, mov

Upload billede
Understøttede formater: jpg, png
Maks. str.: 10mb

Eksternt link
Indtast linket på din YouTube eller Vimeo video. Et YouTube link bør se sådan ud: https://www.youtube.com/watch?v=rYb3Gfb2NaA
Et Vimeo link bør se sådan ud: https://vimeo.com/1290232329

Luk

Er du sikker på, at du
vil fjerne din ansøgning?